Vești bune din țară

Aceasta este o secțiune care oferă informații din țara României. A fost sub o dictatură de zeci de ani. Cu toate acestea, acum poate fi mândru de pașii săi recenti în democrație și reforme. În ultimul an, de exemplu, România a trecut multe reforme pentru a se asigura că acestea respectă cerințele Uniunii Europene. Ei au adoptat, de asemenea, o lege pentru dezincriminarea infracțiunilor de corupție la nivel scăzut, ceea ce a fost un pas major în lupta împotriva corupției și pentru a se asigura că oamenii nu vor trebui să se teamă de a merge la închisoare pentru infracțiuni minore, cum ar fi umblările.

Mai jos este un paragraf introductiv despre subiectul secțiunii:

Informația va fi o prezentare generală a veștilor bune care s-au întâmplat în România în ultimele 3 luni.

Luna aceasta, România a fost prezentată în multe titluri pentru contribuțiile lor culturale. Festivalul de film de la Seattle a acordat unui film românesc, Clovnii, un premiu pentru cel mai bun documentar. În București, există un muzeu dedicat istoriei și artei clovnilor care a fost deschis în luna septembrie. În Timișoara, există acum o stradă numită după Charlie Chaplin care a locuit și a lucrat aici între 1904 și 1914.

În octombrie 2016, aeroportul din Târgu Mureș a fost deschis oficial de Prințul Charles și de soția sa Camilla Ducesa de Cornwall. A fost clasat drept unul dintre cele mai moderne aeroporturi din Europa și este, de asemenea, foarte eficient din punct de vedere energetic – folosind panouri solare de pe acoperiș pentru a genera electricitate pt.

Este o nouă eră în România. Țara a trecut prin multe schimbări în ultima perioadă. Acum și-a schimbat numele în Republica Nordul României.

Decizia a fost luată după ce președintele țării a aprobat o revizuire a constituției pentru schimbarea denumirii țării, unificând-o cu teritoriul acoperit de regiunea istorică Nordul României.

Cu această servitute, cetățenii nu vor trebui să treacă prin momente confuze când trebuie să completeze formulare sau să-și scrie adresa. Ei vor putea folosi doar nordul României ca țară de origine și româna pentru limba lor.

România este clasată în top 10 din lume când vine vorba de speranța de viață, potrivit unui studiu al Băncii Mondiale. Speranța medie de viață a bărbaților a crescut de la 66,7 ani în 1990 la 71 de ani în 2016, în timp ce cea a femeilor a crescut de la 74,1 ani la 77,6 ani în aceeași perioadă.

Veștile bune vin din România, unde oamenii trăiesc mai mult decât oricând.

Potrivit unui studiu al Băncii Mondiale, bărbații români au o speranță medie de viață de 71 de ani, iar femeile de 77,6, ceea ce face ca țara noastră să se situeze pe locul 8 între toate țările de pe acest Pământ după speranța de viață; România este doar în spatele Japoniei (82), Macao (76), Singapore (76), Grecia (75), Italia (74)

Aceasta este o secțiune în care puteți găsi toate cele mai recente informații despre România, de la politică la tehnologie și cultură.

Românii își iubesc țara și vor să o păstreze cât mai frumoasă. De aceea încearcă să o protejeze și să-i prețuiască tradițiile, cultura și obiceiurile.

Țara se descurcă grozav: „creșterea PIB-ului este printre cele mai mari din Europa, cu o așteptare de 3,8% în 2018”. Datorită acestor condiții bune, România atrage mai multe investiții străine decât oricând.

Recent, guvernul României a anunțat că își propune să genereze 10% din energie electrică din surse regenerabile până în 2020.

Related Posts